De naam van mijn praktijk staat voor alles waar ik in geloof: fit zijn voor het leven is mogelijk, dankzij het zelf-genezend vermogen van ieder lichaam.

Praktijkeigenaar

Stephanie Lafrenz

In 1994 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Heerlen. Ik ben geboren en opgegroeid in Aken, Duitsland. Mijn interesse voor sporten en bewegen begon al in mijn jonge jaren. Dansen was mijn grote passie, van klassieke dans en ballet tot moderne dans en Salsa. De combinatie van vloeiende bewegingen, een gezonde ademhaling en een goede lichaamshouding heeft voor mij de basis gelegd voor een gezonde leefstijl.

Na mijn opleiding als therapeut heb ik mij in de loop der jaren verdiept in verschillende massagetechnieken om spierspanning en pijnklachten te kunnen behandelen. Ik volgde de manuele therapie Marsman en sportmassage.

Op zoek naar diepgang in de therapie├źn volgde ik een opleiding acupunctuur en leerde over de oosterse geneeskunde. Een opleiding in yoga inspireerde mij in mijn werkwijze als therapeut.

Door een cursus mindfulness heb ik inzicht gekregen in de invloed van de menselijke psych├ę bij het in stand houden van pijnklachten.

Tijdens mijn behandelingen combineer ik alle kennis en vaardigheden tot een integrale methode.

Illustratie Logo Fit4life